ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θέλουν την ελευθερία τους: Δείτε ποια είναι τα δύο πιο ανεξάρτητα ζώδια

Έχουν γεννηθεί «ηγέτες» και υποστηρίζουν την ελευθερία τους κυριολεκτικά μέχρι τέλους

Θέλουν την ελευθερία τους: Δείτε ποια είναι τα δύο πιο ανεξάρτητα ζώδια

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια που έχουν την τάση να αποφεύγουν κάθε είδους δέσμευση και να θέλουν να είναι εντελώς ανεξάρτητα.

Τους αρέσει να είναι λειτουργούν ατομικά και η ιδέα να πρέπει να δώσουν αναφορά σε κάποιον άλλο τους φαίνεται σαν μια θηλιά στο λαιμό. Έχουν γεννηθεί “ηγέτες” και υποστηρίζουν την ελευθερία τους κυριολεκτικά μέχρι τέλους.

Όλοι έχουμε νοιώσει κάποια στιγμή έτσι, ωστόσο ειδικότερα δύο είναι τα ζώδια που είναι τελείως ανεξάρτητα και αγαπούν την ελευθερία.

Διαβάστε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα δύο ζώδια που θέλουν πάντα να είναι ανεξάρτητα:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια που αγαπούν κυριολεκτικά να φέρνουν αντίρρηση και κάνουν επανάσταση σε κάθε τι που τα ζορίζει. Είναι αρκετά ανεξάρτητοι και η δέσμευση τους προκαλεί αλλεργία.

Μάλιστα, δύσκολα θα κάνουν σοβαρή σχέση αφού για να μπουν σε τέτοια διαδικασία σημαίνει ότι θέλουν πραγματικά να περάσουν την ζωή τους με τον σύντροφό τους, διαφορετικά τους πνίγει και μόνο ιδέα μίας κοινής στέγης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι ζώδια που κάθε τι που απειλεί κατά την γνώμη τους τουλάχιστον την ελευθερία τους, το διώχνουν μακριά. Είτε μιλάμε για άνθρωπο, είτε δουλειά ή γενικότερα κατάσταση επιθυμούν να είναι ανεξάρτητα και να εξελίσσονται συνεχώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν τους αρέσει καθόλου να δεσμεύονται και να κάνουν πράγματα που τους στερούν το δικαίωμα να κινούνται ελεύθερα στη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.