Απίστευτο: Αντί να διώξουν Σ.Τσιτσιπά και Μ.Σάκκαρη από την Ολυμπιακή Ομάδα έδιωξαν τον Δ.Καρμοίρη ως «ρατσιστή»!

Απίστευτο: Αντί να διώξουν Σ.Τσιτσιπά και Μ.Σάκκαρη από την Ολυμπιακή Ομάδα έδιωξαν τον Δ.Καρμοίρη ως «ρατσιστή»!

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη καθώς αντί να διώξουν τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη από την Ολυμπιακή Ομάδα για έλλειψη εθνικής συνείδησης έδιωξαν τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Καρμοίρη επειδή είπε ότι οι Κορεάτες… έχουν σχιστά μάτια.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της η ΕΡΤ έκανε γνωστή η απομάκρυνση του γνωστού δημοσιογράφου Δημοσθένη Καρμοίρη.

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Tα ρατσιστικά σχόλια; Ένα «κρύο» αστείο που έκανε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος για τον Κορεάτη αντίπαλο του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας κατά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Ολυμπιακών Αγώνων, στην προσπάθειά του να επαινέσει τους αθλητές της Κορέας για τη διαχρονική τους δυναμική στο πινγκ πονγκ, ο εν λόγω δημοσιογράφος είπε: «Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ» είπε αρχικά, για να προσθέσει, επιχειρώντας να κάνει χιούμορ: «Επειδή είναι σχιστά τα μάτια, πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;».

Και όλο αυτό… την ώρα που οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αγωνίζονταν χωρίς το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί… δεν ήξεραν ότι πρέπει να το βάλουν! Ενώ η ίδια η ΕΡΤ είχε προβεί σε τεράστιες γκάφες τις προηγούμενες ημέρες, καθώς δεν έδειξε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και του Παναγιώτη Γκιώνη.

Τον οποίο η ΕΡΤ, την ώρα που «έπαυε» τον Δ.Καρμοίρη, «βάφτιζε» ως Γιώργο! Ενώ έγραφε και το άθλημα λάθος, γράφοντας το ως «πιγκ πογκ» αντί πινγκ πονγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.