ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Κοκλώνης: «Αποχώρησα από το OPEN γιατί εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος»

Ν.Κοκλώνης: «Αποχώρησα από το OPEN γιατί εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος»

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το OPEN

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US που κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha μίλησε τι συνέβη παρασκηνιακά και πήρε την απόφαση να φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Το Open για μένα ήταν η ομάδα μου. Δεν κοίταξα ποτέ το προσωπικό μου επαγγελματικό συμφέρον, αλλά τη συνολική επιτυχία. Το Open για μένα ήταν ένα στοίχημα. Ήταν ένα “παιδί” το οποίο ήθελα να δω να μεγαλώνει σωστά. Έδωσα το χίλια τα εκατό μου, μέχρι που κάποια στιγμή εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος. Εκεί πάγωσα. Με ένα συγκεκριμένο στέλεχος του Open, και δεν αναφέρομαι ούτε στην ιδιοκτησία ούτε στη διοίκηση, είχα φοβερές κόντρες, μια συνεχή αντίδραση άνευ λόγου», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης για να συνεχίσει: «Αφού, λοιπόν, ανακοίνωσα στην ιδιοκτησία τα προβλήματά μου, αποφάσισα να κλείσει αυτός ο κύκλος. Στο Open ένιωσα πως αδικήθηκα με την αντιμετώπιση που δέχτηκα και αποφάσισα να αποχωρήσω. Το Open μου έδωσε ευκαιρίες, με βοήθησε να εξελιχθώ ως παρουσιαστής στο κομμάτι των σόου και με τη σειρά μου βοήθησα πολύ σε πολλά διαδικαστικά και παραγωγικά θέματα και χτύπησα πολλά καμπανάκια όταν άρχισαν να εμφανίζονται δυσεπίλυτα προβλήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είχα δίκιο σε αυτά που έλεγα τότε. Ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία και δεν σου κρύβω πως για να περάσω αυτή τη γραμμή το σκέφτηκα πολλές φορές. Έβλεπα το Open σαν οικογένεια. Αυτό που με πληγώνει είναι πως ανταγωνιστικά κανάλια αναγνώρισαν όλη αυτή την προσπάθεια που έκανα και τη συνεισφορά μου στην επιτυχία προγραμμάτων, ενώ το δικό μου το “σπίτι” δεν το αναγνώρισε και αυτό με πόνεσε διπλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.