ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θ.Ρασέλ για Μ.Ντρίο: «Κουράστηκα – Έχω πιο σημαντικά πράγματα να πω»

Θ.Ρασέλ για Μ.Ντρίο: «Κουράστηκα – Έχω πιο σημαντικά πράγματα να πω»

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως είναι η Θεοδώρα Ρασέλ με την Μέγκι Ντρίο. Αιτία είναι οι δηλώσεις της Ρασέλ για το κατά πόσο είναι μοντέλο η Μέγκι.

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέροντας πως δεν ξέρει γιατί το κάνει αυτό, μιας και παλαιότερα στην Θεσ/νίκη ήταν φίλες και την στήριζε στο GNTM.

Η Θεοδώρα Ρασέλ, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, απάντησε για αυτές τις δηλώσεις και δεν μάσησε τα λόγια της:

​​​​​​​«Όλοι οι άνθρωποι έχουν άποψη. Απλά τα κόβουν στις εκπομπές και δεν φάνηκαν όλες οι δηλώσεις. Εγώ είπα ότι μοντέλο είναι ο Αιμιλιάνο, η Μέγκι είναι ένα μοντέλο για τα δεδομένα της Ελλάδας και στο Instagram, μια χαρά. Κάναμε ένα φεγγάρι παρέα. Λέει ότι ήξερε ότι θα πάω στο GNTM ενώ τώρα δεν ξέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, αν ο λόγος για να βγαίνω στην τηλεόραση και να δίνω συνεντεύξεις για να μιλήσω για την Μέγκι, καλύτερα να μην ξαναβγώ ποτέ, κουράστηκα. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να πω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.