Ράδιο Αρβύλα: Διέγραψαν εκπομπή που μιλούσαν για διαρροή ροζ βίντεο – Υπονοούμενα για τον Σ.Παναγιωτόπουλο από το 2010

Γιατί «κατέβασαν» το βίντεο της εκπομπής;

Ράδιο Αρβύλα: Διέγραψαν εκπομπή που μιλούσαν για διαρροή ροζ βίντεο – Υπονοούμενα για τον Σ.Παναγιωτόπουλο από το 2010

Λάδι στη φωτιά έριξαν οι «Ράδιο Αρβύλα», λόγω της απόφασης τους να «κατεβάσουν» από το κανάλι του YouTube βίντεο από εκπομπή στην οποία μιλούσαν για διαρροή «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter το βίντεο που «κατέβηκε» περιείχε σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο από το Big Brother ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε επανέλθει και παλαιότερο βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στο οποίο διακωμωδούσαν τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών γυναικών.

Στο επίμαχο απόσπασμα ο Αντώνης Κανάκης ακούγεται να σχολιάζει «όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο».

Οι ίδιοι χρήστες του twitter ανέσυραν, επίσης, ένα βίντεο από εκπομπή του 2010 στην οποία, όπως υποστηρίζουν οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν νύξεις στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για κάποια ροζ βίντεο ο οποίος «δαγκώνεται» αμήχανα.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται με υπονοούμενα να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικό σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη». Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» και τον Αντώνη Κανάκη να απαντά «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε». Κλείνοντας ο Γιάννης Σερβετάς, συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.