ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Κουτσόπουλος: H χιουμοριστική ανάρτηση που υποστήριξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Και εγώ τρώω»

Λ.Κουτσόπουλος: H χιουμοριστική ανάρτηση που υποστήριξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Και εγώ τρώω»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, παραδέχτηκε ότι και εκείνος έχει πάρει κάποια κιλά, επειδή τρώει παραπάνω, στηρίζοντας, με αυτόν τον τρόπο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει τώρα τελευταία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την στήριξε, κάνοντας ένα αρκετά χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου από το πάνω μέρος φαίνεται η Ευρυδίκη να λέει ότι έχει πάρει κιλά επειδή τρώει και ότι αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ενώ από το κάτω μέρος εκείνος είχε συμπληρώσει τη φράση «Και εγώ…», με σχετικά gifs.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: «είμαι 34 ετών, θα προλάβω;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.