ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

My Style Rocks: Σκληρή απάντηση από παίκτρια! «Οι χοντρές δηλαδή πρέπει να αυτοκτονήσουν;» (βίντεο)

My Style Rocks: Σκληρή απάντηση από παίκτρια! «Οι χοντρές δηλαδή πρέπει να αυτοκτονήσουν;» (βίντεο)

Προσπαθούν πολύ στο My style Rocks για να ανεβάσουν την τηλεθέαση. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε μια σχετικά νέα παίκτρια την Αμάντα Μανωλάκου να δέχεται έντονη κριτική από την επιτροπή και στη συνέχεια να ξεσπάει στα κλάματα. Μάλιστα σε όλο αυτό παρεμβαίνει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα η Αμάντα Μανωλάκου δέχτηκε έντονα αρνητική κριτική από την επιτροπή και βάζει τα κλάματα. Ανάμεσα σε άλλα σημειώνει:

«Αν λέτε εμένα χοντρή, οι κοπέλες από το σπίτι που είναι χοντρές, τι θα κάνουν; Θα αυτοκτονήσουν;». Λίγο αργότερα μάλιστα διαμαρτυρήθηκε με δάκρυα στα μάτια: «Με έχετε ταράξει στον άσσο. Θεωρώ ότι είμαι πολύ στιλάτη κοπέλα και δεν αξίζω τον άσσο το δικό σας».

Η στιγμή κορυφώνεται ήταν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει το λόγο και της λέει: «Είναι διαφορετικό το “Δεν έχω ωραίο σώμα” και διαφορετικό το “Δεν αναδεικνύει το σώμα μου”».

Η παρουσιάστρια πήρε πληρωμένη απάντηση από την Αμάντα που της είπε: «Κωνσταντίνα μου μιλάω κι εγώ ελληνικά, καταλαβαίνω»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.