ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέσπασε στον αέρα για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Το κάνουν για την καρέκλα» (βίντεο)

Ξέσπασε στον αέρα για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Το κάνουν για την καρέκλα» (βίντεο)

Στη βολιδοσκόπηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές φαίνεται να βρέθηκε και ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραδέχτηκε ότι το σκέφτεται σοβαρά. Αυτό ήταν που προκάλεσε ένταση Στη φωλιά των Κου Κου, με τον Γιώργο Κρικοριάν να βγαίνει από τα ρούχα του και να αναφέρει τα εξής:

«Θα κινδυνεύσω να με πείτε και ξινό, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ με τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την αναγνωρισημότητά τους ή την όποια συμπάθεια έχει το κοινό προς αυτούς για να κερδίσουν μια θέση στην πολιτική σκηνή. Το κάνουν για την καρέκλα, το κάνουν για ένα έξτρα μεροκάματο, το κάνουν για να δώσουν ένα ακόμα show πιο δυνατό και από αυτά της τηλεόρασης; Μη μου πείτε ότι κάθισαν τα κόμματα και είπαν: «εκτιμήσαμε πάρα πολύ το όραμα που έχει ο Αλέξης Γεωργούλης για την Ευρώπη και πάμε να του κάνουμε πρόταση». Αυτό που θέλουν είναι να βάλουν ένα ακόμα λαμπυρίζον στη βιτρίνα τους για να προσελκύσουν κόσμο στο μαγαζάκι τους. Κοινώς, ένα γνωστό όνομα – κράχτη, ο οποίος θα φέρει και άλλα ψηφαλάκια στο κόμμα τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.