Στο στόχαστρο του Λ.Λαζόπουλου ο Π.Πολάκης – Τι είπε για το «Μακεδονία Ξακουστή» και για την 90χρονη (βίντεο)

Στο στόχαστρο του Λ.Λαζόπουλου ο Π.Πολάκης – Τι είπε για το «Μακεδονία Ξακουστή» και για την 90χρονη (βίντεο)

Ένα από τα θέματα που σχολίασε στη σημερινή εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν η 90χρονιά γιαγιά, που συνελήφθη επειδή πουλούσε αυτοσχέδια μάλλινα υποδήματα, τα επωνομαζόμενα τερλίκια σε λαϊκή στη Θεσσαλονίκη, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 200€.

«Πήγαν για έλεγχο εκεί οι αστυνομικοί και την πιάσανε. Έλεγχο να ξέρετε, χωρίς να πάρει κάποιος τηλέφωνο δε γίνεται. Τον ρουφιάνο που κάρφωσε τη γιαγιά δεν τον μάθαμε. Στην Ελλάδα, το πρόβλημα είναι ο ρουφιάνος, είτε την κάνει επισήμως είτε ανεπισήμως. Πάντα λυπούνται οι Έλληνες τον κατώτερο γιατί φθονούν τον ανώτερο», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν τα ανυπότακτα «βατράχια» του Λιμενικού Σώματος τραγούδησαν το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή» και αποθεώθηκαν από τους πολίτες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. «Δεν κατάλαβα, ειλικρινά, γιατί έγινε τόση φασαρία για το αν έπρεπε να ακουστεί ή όχι το “Μακεδονία ξακουστή”. Ο κόσμος θέλει να δηλώσει κάτι. Ασφαλώς δεν πρέπει ν’ απαγορεύονται τραγούδια, ύμνοι, παραδόσεις που έχουν συνδεθεί με αγώνες των Ελλήνων», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όσο για τον Παύλο Πολάκη, σχολίασε: «Νομίζει πως έχει τους δημοσιογράφους, αλλά τον έχουν. Τον βγάζουν έξω από τα ρούχα του και μετά αυτόν τον πιάνουν τα λεβεντιλίκια του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.