ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef 3: Η φράση που ξεχείλισε το ποτήρι -«Φαγώθηκαν» Σπυριδούλα – Εύα μετά την ήττα (βίντεο)

MasterChef 3: Η φράση που ξεχείλισε το ποτήρι -«Φαγώθηκαν» Σπυριδούλα – Εύα μετά την ήττα (βίντεο)

Μετά από μία πρωτότυπη δοκιμασία στην Γαλλία, η μπλε ομάδα ήταν και η νικήτρια στο MasterChef 3.

Έτσι από την πλευρά της η κόκκινη ομάδα, στην οποία ήταν η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η Εύα, έπρεπε να περάσει ξανά την διαδικασία ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά, λοιπόν, την απαίτηση της Σπυριδούλας να σηκωθεί η Εύα για να καθίσει εκείνη, οι δύο παίκτριες του ΜasterChef 3 είχαν μία έντονη κουβέντα backstage, η οποία και ξεκίνησε όταν η Εύα είπε στην Σπυριδούλα πως εκείνη θα φύγει από τον διαγωνισμό.

«Θεωρεί ότι θα φύγει και μου λέει: “Αφού ξέρεις τι θα γίνει, μια δοκιμασία είναι, θα την περάσεις”. Θα μου πεις εμένα πως θα είμαι; Εγώ δεν θέλω να περάσω μαζί σου τη διαδικασία. Αν νιώθεις ότι θα φύγεις, φύγε μόνη σου. Όπως επίσης δεν ξέρεις αν εσύ πας τρένο κι εγώ χάλια, ή αν κάνω οτιδήποτε άλλο και σηκωθώ και φύγω», είπε η Σπυριδούλα Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και συμπλήρωσε: «Δεν νιώθει συναισθήματα τριών μηνών εδώ μέσα, όσο είμαι εγώ εδώ. Εσύ που έχεις βγει κι έχεις περάσει τέλεια εκεί, έρχεσαι πάλι μέσα και ξαφνικά πας και Γαλλία».

Λίγο μετά η Εύα δήλωσε στην κάμερα ότι θέλει να «θυσιαστεί» όπως ο Σταμάτης Κωβαίος.

«Ναι θα το κάνω κάπως έτσι!» είπε η Εύα όταν ερωτήθηκε για τον αν είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει μέσω της νέας δοκιμασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.