ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε (βίντεο)

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε (βίντεο)

Η άσπρη ομάδα του Survivor κέρδισε με 2-0 στα παιχνίδια ασυλίας και οι παίκτες της πήγαν στο συμβούλιο ως… απλοί παρατηρητές! Από την άλλη, η μαύρη ομάδα, μετά την ήττα της, αναγκάστηκε να αποχωριστεί έναν παίκτη και συγκεκριμένα έναν Τούρκο.

Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, από τους Τούρκους παίκτες με 2-1 ψήφους αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια η Sude. Από την άλλη, η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση με τις ψήφους έβγαλαν προτεινόμενο τον Emre.

Στη συνέχεια, ο Acun Ilicali ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, το οποίο βγήκε βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του κοινού. Η Sude Burcu είχε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τον Emre Durak και αποχώρησε από το Survivor.

Δείτε όλα όσα είπε η Sude Burcu πριν αποχωρήσει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.