ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανατροπή στο ΣΚΑΙ: Εκτός «The Voice» ο Λιανός- Στον πάγο το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ανατροπή στο ΣΚΑΙ: Εκτός «The Voice» ο Λιανός- Στον πάγο το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι εκείνος ο φετινός παρουσιαστής του «The Voice».

«Ούτε πρόταση έχω δεχτεί, ούτε τίποτα. Έχει ακουστεί το όνομά μου, αλλά εγώ δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Με την Acun Medya είμαστε σε αναμονή για να δούμε πότε και αν θα προβληθεί το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αν θα πάει δεύτερη σεζόν. Ξέρω ότι δε θα προβληθεί την πρώτη σεζόν, εκτός αν αλλάξει κάτι και το μάθουμε εμείς τελευταία στιγμή», ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Αργότερα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Star «Γιάννης Πουλόπουλος» αποκάλυψε πως το Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν θα υπάρξει ούτε τη δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. «Επειδή το κανάλι θα εντάξει νέα προγράμματα στο δεύτερο μισό, εκτός Acun Medya, δεν υπάρχει στα σχέδιά τους το Ταλέντο. Μάλλον και ο Γιώργος Λιανός το μαθαίνει από εμάς. Μάλιστα, στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, δεν παίχτηκε ούτε ένα πλάνο από το συγκεκριμένο πρότζεκτ και βέβαια δεν ήταν καλεσμένος ούτε ο Λιανός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.