ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM 2: Τι κάνουν οι κριτές πριν τις οντισιόν – Το βίντεο με το πρωινό ξύπνημα της κριτικής επιτροπής (βίντεο)

GNTM 2: Τι κάνουν οι κριτές πριν τις οντισιόν – Το βίντεο με το πρωινό ξύπνημα της κριτικής επιτροπής (βίντεο)

Η δεύτερη οντισιόν του GNTM 2 στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν δούμε, λοιπόν, τα κορίτσια να παίρνουν θέση μπροστά από την κριτική επιτροπή, με τα πρώτα spoiler να έχουν διαρρεύσει, παρακολουθήσαμε ένα απολαυστικό βίντεο, που δείχνει τι κάνουν οι κριτές πριν από τις οντισιόν. Το επεισόδιο ξεκίνησε με την Βίκυ Καγιά αγουροξυπνημένη να σηκώνεται από το κρεβάτι, την ίδια στιγμή που χτυπά το τηλέφωνό της.

Στην άλλη γραμμή ήταν ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το χθεσινοβραδινό ξενύχτι του, για να πάει στο γύρισμα. Στο διπλανό δωμάτιο, όμως, φαίνεται πως ο Δημήτρης Σκουλός ξύπνησε κεφάτος και αποφάσισε να ξυριστεί, τραγουδώντας χαρούμενα. Ο Άγγελος Μπράτης, όμως, τηλεφωνεί ξανά, για να δει αν είναι έτοιμος, αφού όπως φαίνεται όλοι τους κοιμήθηκαν λίγο παραπάνω, πράγμα καθόλου περίεργο, αφού «η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη ξελογιάστρα». Κι ενώ οι τρεις κριτές προσπαθούν, να σταθούν ξανά στα πόδια τους από τις «κρεπάλες», βλέπουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει την πρωινή της γυμναστική.

Δείτε τι κάνουν οι κριτές του GNTM 2 πριν από τις οντισιόν
Για πρώτη φορά είδαμε τους κριτές του ριάλιτι ομορφιάς, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, λίγο πριν πάρουν τη θέση τους στο στούντιο και ξεκινήσουν οι οντισιόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.