ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

X- Factor: Διχάστηκαν οι κριτές με την επιλογή του τραγουδιού – Το αστείο σχόλιο του Μ. Τσαουσόπουλου (βίντεο)

X- Factor: Διχάστηκαν οι κριτές με την επιλογή του τραγουδιού – Το αστείο σχόλιο του Μ. Τσαουσόπουλου (βίντεο)

Διασκευή του τραγούδι Frozen της Μαντόνα τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Στίνης στο X Factor.

Η επιλογή της coach του Μελίνα Ασλανίδου, που εντυπωσίασε με το πράσινο φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ στο προηγούμενο live, δίχασε την κριτική επιτροπή του X Factor. Από τη μία ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, έκανε λόγο για «μετάλλαξη λίγο καγκουριά», ενώ από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε ότι του άρεσε.

«Εδώ επιχειρήθηκε μια μετάλλαξη του τραγουδιού, αλλά στις μεταλλάξεις συμβαίνουν πολλά. Εμένα αυτή η μετάλλαξη δεν μου… έκατσε καλά. Τραγούδησες σωστά, αλλά η μετάλλαξη του τραγουδιού ήταν… πολύ αντρουά, λίγο καγκουριά, εμένα δεν μου άρεσε, δεν με έπεισε», είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Από την άλλη, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε: «Εμένα προσωπικά αυτή η διασκευή μου άρεσε πάρα πολύ. Από εσένα βλέπω προσωπικότητα, έχεις να δώσεις, έχεις το X Factor… Αν συνεχίσεις έτσι θα πας πολύ μπροστά».

Βίντεο από την εμφάνιση στο X Factor
Ο Γιώργος Θεοφάνος σχολίασε πως δεν ήταν και πολύ επιτυχημένο αυτό που ακούστηκε, αλλά ο διαγωνιζόμενος του X Factor ήταν σωστός. «Πήρατε ένα κομμάτι ποπ, σε μια διασκευή που ήταν λίγο πιο ροκ, αλλά η φωνή σου δεν ακουγόταν έτσι. Δεν ήταν μια γεμάτη χροιά. Ήσουν σωστός από το δεύτερο κουπλέ και πέρα. Δεν θεωρώ ότι είναι πολύ πετυχημένο αυτό το πράγμα που ακούσαμε», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, που έδιωξε συγκρότημα πριν από τα live του X Factor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μελίνα Ασλανίδου, υπεραμυνόμενη της επιλογής της, είπε στον παίκτη της πως ήταν καταπληκτικός. «Ήσουν καταπληκτικός. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτή η διασκευή, εντάξει, απόψεις είναι! Μπράβο σου», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.