My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης θα είναι κριτής (βίντεο)

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης θα είναι κριτής (βίντεο)

“Ο Στέλιος Κουδουνάρης θα είναι κριτής στο My Style Rocks“, μετέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη και ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: “αυτή είναι είδηση τσεκαρισμένη, την λέμε”.

“Γνωρίζουμε ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι πολύ κοντά για να υπογράψει με την κριτική επιτροπή και παίζουν δύο γυναίκες: η Έλενα Χριστοπούλου και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη”, συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

“Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν η πρώτη επιλογή του ΣΚΑΪ και της Acun Medya, ο ίδιος δεν μπορούσε να τα βρει με τον χρόνο του αλλά τελικά τα κατάφερε”, αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στη συνέχεια.

Φαίνεται ότι το My Style Rocks θα συζητηθεί πολύ τη χρονιά που έρχεται…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.