ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες του «My Style Rocks» – Και κάποιες κάτι μας θυμίζουν… (βίντεο)

Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες του «My Style Rocks» – Και κάποιες κάτι μας θυμίζουν… (βίντεο)

To My style rocks είναι και πάλι εδώ, πιο κοντά από ό,τι νομίζετε! Το reality μόδας κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου. Παρουσιάστρια θα είναι φέτος η Κατερίνα Στικούδη και στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι: Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς.

Από το βράδυ της Πέμπτης, ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα και τις τρεις πρώτες παίκτριες που θα διεκδικήσουν φέτος την πρωτιά και το μεγάλο έπαθλο.

https://www.instagram.com/p/B61CcONFAJE
Η Στέλλα Πάσσαρη είναι 26 χρονών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, λατρεύει τη μόδα, ενώ διαθέτει και διαδικτυακό κατάστημα μαζί με την Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι κολλητή της.

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν μπαίνει στο My Style Rocks! Η Μαρία Καζαριάν είναι 25 χρονών και θέλει να είναι το επόμενο μέλος από την οικογένειά της που θα πιάσει κορυφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου δηλώνει οπαδός της «ηθικής μόδας», δηλαδή, ντύνεται με μεταχειρισμένα ρούχα και ρούχα οικολογικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.