MEGA: Αυτές είναι οι αγαπημένες σειρές που επιστρέφουν στον τηλεοπτικό «αέρα»

MEGA: Αυτές είναι οι αγαπημένες σειρές που επιστρέφουν στον τηλεοπτικό «αέρα»

Λίγες μονάχα ημέρες έμειναν, μέχρι να ξαναβγεί στον «αέρα» ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός με ένα από τα πιο δυνατά ονόματα. Ο λόγος για το MEGA.

Εκτός όμως από το σήμα ο σταθμός θα προβάλλει και πολλές από τις αποδεδειγμένα αγαπημένες σειρές που είχε προβάλλει με επιτυχία ο σταθμός της Μεσογείων.

Έτσι λοιπόν δύο σειρές που έχουν διαγράψει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα είναι τα «όπλα» του MEGA στη «μάχη» του prime time.

Συγκεκριμένα κάθε βράδυ, στις 9, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα προβάλλονται οι σειρές «Στο παρά πέντε» και «50-50».

Ωστόσο, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που θα μεταδίδεται στις 8 θα προβάλλεται και μία ακόμα αγαπημένη σειρά. Επικρατέστερες για να προβάλλονται καθημερινά στις 7 είναι οι «Βέρα στο δεξί» και «Η ζωή της άλλης» με τη δεύτερη να βρίσκεται… λίγο πιο κοντά στην τελική επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια αυτές είναι για την αρχή καθώς στο πρόγραμμα του MEGA θα συμπεριληφθούν κι άλλες σειρές από την ταινιοθήκη του για τη φετινή κυρίως σεζόν ενώ η διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με δημιουργούς για παραγωγή μυθοπλασίας την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.