ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μάρλεν-MasterChef: Μάλλον δήλωσε συμμετοχή… σε λάθος διαγωνισμό – «Όνειρο μου να γίνω μοντέλο» (βίντεο)

Μάρλεν-MasterChef: Μάλλον δήλωσε συμμετοχή… σε λάθος διαγωνισμό – «Όνειρο μου να γίνω μοντέλο» (βίντεο)

Μάλλον δεν έπρεπε να δηλώσει συμμετοχή στο «MasterChef 4», αλλά στο «Greece Next top Model», η Μάρλεν. Όπως τόνισε το όνειρο της είναι να γίνει «plus size model».

Σήμερα, Δευτέρα, είναι η τρίτη μέρα του Silver Award και η ομάδα του κ. Κοντιζά καλείται να μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 4 με τρεις παίκτες να διεκδικούν το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, Μαρλέν, Διονύσης και Τζον παλεύουν για μια θέση στον τελικό του Silver Week, για να συμπληρωθεί η τριάδα μαζί με την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασε από τους πάγκους των παικτών και αφού τους ρώτησε τι μαγειρεύουν, ρώτησε και τι θα κάνουν αν κερδίσουν τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Η Μαρλέν τότε απάντησε στον διάσημο σεφ πως θέλει να πάει να ζήσει στο Los Angeles που είναι η βιομηχανία των plus size models, μιας και θέλει να γίνει μοντέλο, όμως δεν θέλει να πάει στο Greece’s Next Top Model.

Ο κ. Κουτσόπουλος τη ρώτησε «γιατί όχι; Θα είσαι με τον κ. Σκουλό στο GNTM» με την παίκτρια να απαντάει: «δεν πάω γιατί δεν θα είστε εσείς!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.