ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Τανιμανίδης: Χωρίς εκπομπή και ξεκίνησε τη «γύρα» για να μην ξεχαστεί; (βίντεο)

Σ.Τανιμανίδης: Χωρίς εκπομπή και ξεκίνησε τη «γύρα» για να μην ξεχαστεί; (βίντεο)

Καιρό είχαμε να δούμε σε κάποια τηλεοπτική εμφάνιση τον Σάκη όλης της Ελλάδας, τον Σάκη Τανιμανίδη (γιατί έχει φάει «λάχανο» τον Ρουβά στις εμφανίσεις για αυτοπροβολή).

Μαυρισμένος, ανανεωμένος, φουλ ιδρωμένος, με βλέμμα και κούτελο άνευ ρυτίδας που θα ζήλευε κάθε 40αρα που σέβεται τον εαυτό της, μίλησε για όλα.

Για τη σύζυγό του και πόσο ευαίσθητη είναι, για το ότι έπαιρνε το φως από αυτόν η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη (!) -το ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν, είναι άλλο ζήτημα- και φυσικά για το φιάσκο με τον κορωνοϊό και την στεναχώρια την μεγάλη που πήρε, με αυτά τα παλιο-κίτρινα site που τον πιάνουν στο στόμα τους.

Δε νιώθει πως εκθέτει τη ζωή του με την Χριστίνα στο διαδίκτυο, απλά είναι φυσιολογικό να βλέπουν οι followers τα πάντα για σένα, από την πρωινή τουαλέτα, μέχρι την τελευταία καληνύχτα και τις ζουζουνιές με την σύζυγό σου.

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη…»

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε σε ένα νησί, και «μάτωσε» η καρδιά του, όταν ένας ντόπιος τον κατηγόρησε ότι ήταν ένα φιάσκο όλο αυτό με τον κορωνοϊό.

Οχι Σάκη μου, δεν ήταν φιάσκο, εξήγησε στον ντόπιο-ψαρά, αν καταδέχεσαι να του μιλήσεις, ήταν όλο αυτό το ότι κάνετε υποδείξεις και ήσασταν δίπλα δίπλα με το Χριστινάκι όταν εσύ ακόμα δεν είχες νοσήσει.

«…Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ».

Και φτάνουμε και στο κεφάλαιο Μπόμπα. Σε ένα κορίτσι που δεν της άρεσε η προβολή της τηλεόρασης αλλά την έκανε. Αδικήθηκε κιόλας γιατί της γράψανε και πόσο κακή ήταν. Δηλαδή επειδή είναι η γυναίκα του Τανιμανίδη πρέπει να στα μάτια μας να φαντάζει κάτι σε Όπρα μάλλον για να μην δυσαρεστηθεί το «χρυσό» ζεύγος.

«Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα και αυτό είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

Πάλι καλά έχουν ανοίξει τα πέρα-δώθε στα νησιά και θα ξεκουραστεί λίγο το μάτι μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βαστάτε γερά ζεύγος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.