ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Pop Up»: Τα δύο πρόσωπα που θα βρίσκονται στον πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (βίντεο)

«Pop Up»: Τα δύο πρόσωπα που θα βρίσκονται στον πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (βίντεο)

Αντίστροφα μετρά τις ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προκειμένου να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, και να βρεθεί στην παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής «Pop Up».

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν περάσει από δοκιμαστικό προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του εντυπωσιακού μοντέλου και στο πάνελ του νέου προγράμματος.

Ωστόσο, δύο είναι οι κυρίες που μέχρι αυτή την ώρα έχουν δώσει τα χέρια με τον ALPHΑ και θα τις δούμε στο πλάι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

​Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 και μια… εσωτερική μετακίνηση στο κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος, λοιπόν, για την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε όπως η ίδια ανακοίνωσε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθώς και η δημοσιογράφος του ALPHA, Φωτεινή Πετρογιάννη που τώρα βρίσκουμε στην ενημερωτική εκπομπή «ALPHA Παντού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.