ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

The Bachelor: Το ραντεβού που κατέληξε σε εφιάλτης – Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα (βίντεο)

The Bachelor: Το ραντεβού που κατέληξε σε εφιάλτης – Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα (βίντεο)

Σε εφιάλτης εξελίχθηκε το ομαδικό ραντεβού των κοριτσιών με τον Παναγιώτη Βασιλάκο που θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τις κοπέλες βρίσκονται σε ομαδικό ραντεβού στη φύση για να χαλαρώσουν, να έρθουν πιο κοντά και να κάνουν ιππασία. Όμως το άλογο της Ραφαέλας αφηνίασε, σηκώθηκε στα δυο του πόδια και την εκτόπισε.

Ο Παναγιώτης στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει, έπεσε και ο ίδιος από το άλογο. Και ενώ εκείνος βρισκόταν στο έδαφος, το άλογο της Ραφαέλας τον κλώτσησε. Το ραντεβού διακόπηκε και το ασθενοφόρο τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Ακόμα, μια γυναικεία εισβολή στη βίλα θα δημιουργήσει πανικό στην Τελετή των Ρόδων. Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα;

Δείτε το βίντεο που οι κοπέλες γυρνούν από το ραντεβού και εξιστορούν στις υπόλοιπες τι συνέβη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.