ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αηδία και εμετός το The Bachelor» (βίντεο)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αηδία και εμετός το The Bachelor» (βίντεο)

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος αποχώρησαν το βράδυ της Κυριακής από το «Just 2Us».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε σαν σίφουνας στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και κατάφερε να αφήσει τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» με το στόμα ανοιχτό.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα μακριά, μυτερά και κατακόκκινα νύχια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

«Είναι για όποιον με πειράζει… Του βγάζω τα μάτια!» σχολίασε η sexy εισβολέας. Στην συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πέταξε τα… βέλη της στο «Βachelor» του Alpha όταν ο Νίκος Μουτσινάς την παρότρυνε να σκεφτεί να δηλώσει συμμετοχή στο reality.

«Το Bachelor είναι αηδία, εμετός! Να πω και ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι στο γυμναστήριο που πάω και έχω αγοράσει τη συνδρομή μέχρι τον Δεκέμβρη και δεν ξαναπάω γιατί αν τον δω μπροστά μου… έχω μια τάση για έμετο!», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη όμως δεν σταμάτησε εκεί, και μια ερώτηση για το τηλεοπτικό της ταίρι στο «Just 2Us», Τριαντάφυλλο, έφερε νέα πυρά.

«Τον Γαρύφαλλο; Στη ζωή πρέπει να είμαστε θετικοί άνθρωποι, να έχουμε αυτογνωσία και να έχουμε θετική ενεργεία. Πήγαμε σε ένα πρόγραμμα με φιλανθρωπικό σκοπό και μου κατέστρεψε την στιγμή μου» τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.