ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Ορφανίδου: «Είχα συμβουλεύσει τους συγκατοίκους να μην ασχολούνται με την Άννα Μαρία» (βίντεο)

Χ.Ορφανίδου: «Είχα συμβουλεύσει τους συγκατοίκους να μην ασχολούνται με την Άννα Μαρία» (βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του Big brother ενημερώθηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη πως ήταν εκείνη που κατάφερε να συγκεντρώσει το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων και ως εκ τούτου ήταν εκείνη που αποχωρεί.

Το πρωί της Δευτέρας, η Χριστίνα Ορφανίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love it» και φυσικά δέχθηκε ερωτήσεις για όλα.

«Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Είχα δει στον ύπνο μου ότι θα είμαι υποψήφια» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Περίμενα την αντίδραση των διδύμων. Οι δίδυμοι έχουν δείξει ότι ενδιαφέρονται μόνο να κερδίζουν. Γνωρίζουμε ότι κάποιες σχέσεις δημιουργούνται μόνο λόγω του εγκλεισμού. Είναι καλά παιδιά οι δίδυμοι, απλά είναι λίγο κουτσομπόληδες και ανώριμοι».

Η Χριστίνα Ορφανίδου δέχθηκε ερωτήσεις και για τους υπόλοιπους συγκατοίκους όμως. «Η Ραμόνα και η Άννα Μαρία δεν μου έλεγαν ποτέ καλημέρα. Η Ραμόνα είχε αποστασιοποιηθεί από όλους, είχα προσπαθήσει να την πλησιάσω. Η Άννα Μαρία μπορεί να είναι ρόλος και κυκλοθυμία μαζί.

Είχα συμβουλεύει τους συγκατοίκους να μην ασχολούνται με την Άννα Μαρία. Είχα ζητήσει συμβουλές από την Άννα Μαρία για το θέμα που έχω. Πήρα αναβολή από το δικαστήριο για το βίντεο γιατί ήμουν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Η Σοφία είναι ο ίδιος άνθρωπος από τη μέρα που μπήκε», είπε η Χριστίνα Ορφανίδου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ορφανίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=3WDOtU1A1y4&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.