ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Survivor: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που θα ενσωματωθεί στους Μαχητές (φώτο)

Survivor: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που θα ενσωματωθεί στους Μαχητές (φώτο)

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προσθέσεις παικτών στο φετινό Survivor, με τους Μαχητές να είναι αυτή την φορά οι τυχεροί, που θα έχουν μία νέα προσθήκη.

Σύντομα θα δούμε τη Μαντώ Βουρλιώτη στην ομάδα των Μαχητών, η οποία είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια και έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Άλλο ένα spoiler για το «Survivor 4» είναι πως η παραγωγή σκέφτεται να αναμείξει τις δύο ομάδες, επειδή οι Μαχητές κερδίζουν στα αγωνίσματα συνεχώς, ενώ οι Διάσημοι έχουν χάσει τη δύναμή τους, με τις εντάσεις να μη λείπουν.

Έτοιμη να φύγει για τον Aγιο Δομίνικο και να προστεθεί στη λίστα των παικτριών του «Survivor» είναι μία ακόμα «μαχήτρια».

https://www.instagram.com/p/CDOgU_kgxe2

https://www.instagram.com/p/CECL5PrgDSJhttps://www.instagram.com/p/BYD1yGsA7NI

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CBOHgV9AzUF

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.