ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χαμός στην Φωλιά του Κου-Κου: Έκαναν πλάκα με βιασμό κοπέλας από δίδυμους!- Σήμερα ζητούν συγγνώμη (βίντεο)

Χαμός στην Φωλιά του Κου-Κου: Έκαναν πλάκα με βιασμό κοπέλας από δίδυμους!- Σήμερα ζητούν συγγνώμη (βίντεο)

(Ανανέωση αρχικό κείμενο 18/1-20:38) Την παρέμβαση του ΕΣΡ προκάλεσαν οι δηλώσεις, έπειτα από ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου, των δίδυμων αδερφών Παναγιώτη και Χρήστου Βαρουξή, ότι έχουν συνευρεθεί με κοπέλα χωρίς η ίδια να γνωρίζει ποιος από τους δύο δίδυμους ήταν.

Η δημόσια ομολογία βιασμού μιας κοπέλας από τα δύο αδέρφια, μόνο οργή προκαλεί και όχι γέλια σαν την κ. Καραβάτου που το θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό και το ρώτησε.

Πιο συγκεκριμένα σε παιχνίδι ερωτήσεων η κ. Καραβάτου ρώτησε τα δίδυμα: «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;», με τους δύο τους να αποκρίνονται θετικά, ενώ ο Χρήστος Βαρουξής διευκρίνισε πως: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», συμπληρώνοντας ότι: «δεν ήταν σχέση».

Η παραδοχή των δύο αδερφών, περί βιασμού της κοπέλας, προκάλεσε την οργή του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», που υπέβαλε εχθές 18/1, καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Σύμφωνα με το «Μωβ», η δήλωση των δίδυμων «αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα».

Σήμερα περίλυποι οι δύο παρουσιαστές, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, έβαλαν ότι πιο σκούρο σε ρούχα είχαν, κατέβασαν το κεφάλι και διάβασαν προσποιητά ότι είχαν ή τους είχαν ετοιμάσει να πουν.

Αναρωτιόμαστε αν θα γελούσαν το ίδιο αν η κόρη των παρουσιαστών έπεφτε θύμα δύο δίδυμων αδερφών.

Υπενθυμίζεται πως λίγο καιρό πριν, ένα trailer της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό για τα ΑμεΑ.

Μάλιστα τότε, οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είχαν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το άτυχο αυτό περιστατικό.
Υπενθυμίζεται πως λίγο καιρό πριν, ένα trailer της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό για τα ΑμεΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.