Survivor Spoiler: Ανατροπή στην σημερινή αποχώρηση – Ποια κοπέλα αποχαιρετά το νησί

Survivor Spoiler: Ανατροπή στην σημερινή αποχώρηση – Ποια κοπέλα αποχαιρετά το νησί

Η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι άκρως γυναικεία υπόθεση και η είδηση για την κοπέλα που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο έσκασε σαν “βόμβα”.

Πρώτη προτεινόμενη η Καρολίνα, που την έδωσε ο Σάκης στο επεισόδιο της Κυριακής όταν κέρδισε την ατομική ασυλία. Δεύτερη προτεινόμενη η Ελένη Χαμπέρη από τα χεράκια της Μαριαλένας που κατάφερε να πάρει το τοτέμ της Δευτέρας και τρίτη και τελευταία η Μαριαλένα με υπογραφή Ηλία Μπόγδανου που στο χθεσινό επεισόδιο βγήκε νικητής

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Καρολίνα κάπου το έχει χάσει, από εκείνο τον τσακωμό που είχε με την Ελένη Χαμπέρη και μετά… ήρθε η κάτω βόλτα! Η Μαριαλένα δεν κουνιέται από εκεί. Το διδυμάκι του Σάκη φαίνεται πολλοί να το έχουν λατρέψει

Άρα η μάχη παιζόταν εξαρχής μεταξύ Ελένης και Καρολίνας.

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μετά από αρκετά τηλεφωνήματα το επιβεβαίωσε. Η Καρολίνα Καλύβα είναι ήδη εκτός.

Άγρια επίθεση των Amigos σε Μαριαλένα – Σάκη

Οι Amigos έχοντας δυο μέλη της ομάδας τους υποψήφια προς αποχώρηση, φοβούνται πολύ την ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός για τον παίκτη που θα αποχωρήσει, καθώς δεν θέλουν να σπάσει η πεντάδα τους.

Όπως λοιπόν είδαμε από το trailer, οι Amigos θα κράξουν άσχημα Σάκη και Μαριαλένα, μετά από την κίνηση του Κατσούλη να αλλάξει την απόφαση του ο Ηλίας Μπόγδανος και να βρεθεί εκείνος στην θέση της Ρουμελιώτη στον τάκο.

Καρολίνα και Ασημακόπουλος θα πετάξουν απίστευτα καρφιά, ενώ από την άλλη για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Κόρομι είναι “εξαφανισμένος” από όσα συμβαίνουν και γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο.

Το αγώνισμα

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όπως έχει μαθευτεί, ο αγώνας θα είναι Ελλάδας – Τουρκίας. Οι Μπλε θα γίνουν μια ομάδα και από την άλλη η Κόκκινη άλλη μια. Οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για ακόμη μια φορά με το ιδιωτικό τζετ του Ατζουν Ιλιτζαλί και να πάνε στις… εξωτικές Μπαχάμες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.