ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επέστρεψε το «Είσαι Το Ταίρι Μου» – Στήθηκε «πάρτι» στο Twitter (βίνεο)

Επέστρεψε το «Είσαι Το Ταίρι Μου» – Στήθηκε «πάρτι» στο Twitter (βίνεο)

Το «Είσαι Το Ταίρι Μου» είναι μία από τις πιο αγαπητές σειρές της τηλεόρασης και η επιστροφή του στο MEGA έφερε πολλά μηνύματα στο Twitter.

Πλέον, προβάλλεται σε επανάληψη από τη συχνότητα του σταθμού και δεν περνά απαρατήρητη από το Twitter, που σε κάθε ευκαιρία «οργιάζει». Όπως ακριβώς έγινε και σήμερα. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, οι χρήστες του Twitter ξεχώρισαν τη σκηνή κατά την οποία ο Λάζαρος (Άρης Σερβετάλης) προτείνει στον Γρηγόρη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) εναλλακτικούς τρόπους ταξιδιού, προκειμένου να φτάσει οικονομικά στην Αυστραλία για να συναντήσει την αγαπημένη του.

Αρκετοί έσπευσαν να τη σχολιάσουν και κάνουν το δικό τους χιούμορ, με το Twitter να παίρνει «φωτιά». «Πεθαίνω με αυτή τη σκηνή» σημειώνει κάποιος. «Εγώ κάνοντας σχέδια με τις κολλητές μου για διακοπές καλοκαιριού» γράφει μια άλλη χρήστης.

«Πιο πολύ με τρομάζει το Πειραιάς – Χίος» σημειώνει ένας τρίτος και ένα τέταρτος γράφει: «Πάλι καλά που υπάρχουν και σειρές σαν αυτή και γελάμε και λίγο. Με τόσα που ακούμε μας αξίζει και λίγο να γελάσουμε έτσι δεν είναι;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.