ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αντίθετα στο ρεύμα: Αυτή είναι η μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο (βίντεο)

Αν και έχει το μέγεθος μόλις ενός γραμματόσημου, είναι πλήρως λειτουργική

Αντίθετα στο ρεύμα: Αυτή είναι η μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο (βίντεο)

Αυτή είναι μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο και την παρουσίασε η εταιρεία Tiny Circuit που εξειδικεύεται στην παραγωγή μικροσυσκευών.

Η εταιρεία Tiny Circuit πήγε αντίθετα στο ρεύμα που θέλει τις τηλεοράσεις να γίνονται όλο και μεγαλύτερες τη τελευταία δεκαετία, και παρουσίασε τη μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο. Αν και έχει το μέγεθος, μόλις ενός γραμματόσημου είναι πλήρως λειτουργική.

Το μοντέλο TinyTV 2 έχει οθόνη 1,0 ίντσας (26 mm) και βρίσκεται πάνω σε ένα ηχείο 0,6 x 0,4 ίντσας (16 x 9 mm), ενώ το ακόμα μικρότερο TinyTV Mini έχει οθόνη 0,6 ίντσας (15 mm). Το πρώτο διαθέτει οθόνη IPS TFT, ενώ το δεύτερο διαθέτει φωτεινή οθόνη OLED.

Και τα δύο διαθέτουν εσωτερική χωρητικότητα των 8 Gb και έρχονται με μια σειρά προγκατεστημένων βίντεο, αλλά είναι δυνατό να φορτωθούν και νέα με USB-C.

Με κάθε τηλεόραση η Tiny Circuits, μάλιστα δίνει και δώρο έναν μετατροπέα βίντεο, που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν τα βίντεο τους σε αρχεία που μπορούν να προβληθούν στις τηλεοράσεις της.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν streaming από τον υπολογιστή τους, χρησιμοποιώντας δωρεάν το λογισμικό της εταιρείας. Η μπαταρία της TinyTV διαρκεί μέχρι και 2 ώρες προβολής, ενώ η TinyTV Mini για περίπου μια ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει crowdfunding με στόχο να συγκεντρώσει 165.500 δολάρια. Όσοι τη στηρίξουν μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους μικροτηλεόραση σε μειωμένη τιμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συσκευές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους λάτρεις των μινιατουρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.