Αποκάλυψη Απόστολου Ρουβά για τη σχέση Σπύρου και Βρισηίδας (βίντεο)

Στην ιδιαίτερη σχέση μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας αναφέρθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, στην πρώτη του συνέντευξη

Αποκάλυψη Απόστολου Ρουβά για τη σχέση Σπύρου και Βρισηίδας (βίντεο)

Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Love It», και ήταν άκρως αποκαλυπτικός για ορισμένα θέματα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, αλλά και για το περιστατικό με τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο τηλεοπτικός μάγειρας, ρωτήθηκε φυσικά και για τη σχέση του Σπύρου και της Βρισηίδας που φαίνεται τελευταία πως έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Άραγε είναι ζευγάρι ή παραμένουν απλώς φίλοι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ να ξέρω αν πραγματικά όντως μεταξύ τους συμβαίνει κάτι. Αν όντως βλέπουν κάτι πέρα από αυτό. Αν όντως υπάρχει, καλά κάνουν τα παιδιά, ελευθέρα είναι τα παιδιά και δεν μπορεί κανείς να κρίνει τι θα κάνει κάποιος. Αν πάλι το κάνουν για στρατηγικούς λόγους, πάλι καλά κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα ξέρουμε όλοι», δήλωσε ο γνωστός σεφ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.