ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Asia Express: Πήραν τα κοκοράκια και έφυγαν απευθείας στον τελικό

«Έφυγαν» για την εβδομάδα του μεγάλου τελικού του Asia Express!

Asia Express: Πήραν τα κοκοράκια και έφυγαν απευθείας στον τελικό

Για μια ακόμα φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το Asia Express, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό το επεισόδιο, τα εναπομείναντα ζευγάρια κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κοκοράκια.

Το ζευγάρι που θα κατάφερνε, άλλωστε, να μαζέψει τα περισσότερα κοκοράκια στο τέλος του αγωνίσματος θα είχε μια πολύ σημαντική διάκριση! Όπως τους ανακοίνωσε στην αρχή ο παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ριάλιτι, Πέτρος Πολυχρονίδης θα κέρδιζαν την απευθείας πρόκριση στην εβδομάδα τελικού του Asia Express.

Όταν λοιπόν συγκεντρώθηκαν όλοι και όλες απέναντι από τον Πέτρο Πολυχρονίδη ανυπομονούσαν να μάθουν ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό του στόχο. Ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και ο παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ριάλιτι προχώρησε στην ανακοίνωση προς τους παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό του STAR.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, στην εβδομάδα του μεγάλου τελικού για το Asia Expres… «πέταξαν» η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis που συγκέντρωσαν 18 κοκοράκια αλλά τερμάτισαν και πρώτες σε αυτον τον αγώνα. Όπως ήταν λογικό και οι δυο κατέρρευσαν, από ενθουσιασμό, στο άκουσμα των ονομάτων τους. «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και νιώθω ότι το αξίζουμε γιατί δώσαμε όλη μας την ψυχή για να φτάσουμε μέχρι εδώ» εξομολογήθηκε η όμορφη τραγουδίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.