Asia Express: Το τρίτο ζευγάρι του τελικού και ο αγώνας «Muay Thai» (βίντεο)

Με παράπονα αποχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης

Asia Express: Το τρίτο ζευγάρι του τελικού και ο αγώνας «Muay Thai» (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster είναι το τρίτο ζευγάρι που έκλεισε θέση για τον τελικό του Asia Express και μετά την πρόκρισή τους, βρίσκονται πιο κοντά στην κατάκτηση του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Ο “ηττημένος” Γιάννης Αϊβάζης από την άλλη, ο οποίος αποχώρησε από το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, δήλωσε πως δε θα μπορούσε να είχε καλύτερο παρτενέρ από τον Λευτέρη, ο οποίος ξέρει τα «χούγια» του κι εκείνος αντίστοιχα τα δικά του.

«Υπήρχε ανταγωνισμός, πίεση και άγχος. Μόλις χαραλώσω, θα αρχίσει να μου λείπει όλο αυτό», εξομολογήθηκε αμέσως μετά ο Λευτέρης Δημηρόπουλος.

Ο Γιάννης Αϊβάζης λίγο πριν αποχωρήσει, απέδωσε τον αποκλεισμό του στη Χριστίνα και την παρτενέρ της, οι οποίες βοήθησαν το αντίπαλο ζευγάρι Κωνσταντίνο και Fipster, να εντοπίσουν τα στεφάνια τους.

Ο ηθοποιός ήρθε σε αντιπαράθεση, τόσο με την τραγουδίστρια, όσο και με τον γνωστό YouTuber.

Επειδή αποκαλύφθηκε πως οι Βασάλος – Fipster είχαν δεχτεί πράγματι βοήθεια όχι μόνο από τους δύο, αλλά απ’ όλους τους φιναλίστ, ο Γιάννης με τον Λευτέρη άλλαξαν τελευταία στιγμή την απόφασή τους για το πού θα δώσουν τα έπαθλά τους.

Έτσι, παρέδωσαν τα δύο από τα τρία μενταγιόν τους στον Χρήστο και τον Παύλο και το τελευταίο το άφησαν για τον Κωνσταντίνο και τον Φίλιππο, θέλοντας να «τιμωρήσουν» τους πρώτους για την πρωτοβουλία τους να διευκολύνουν τους αντιπάλους τους.

Η Χριστίνα Κολέτσα έριξε τα «βέλη» της στον Γιάννη λέγοντας πως μέσα σε ένα reality φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου.

Σε ότι αφορά το 20ο και τελευταίο μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ το διεκδίκησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έδωσε τη δική του παράσταση στο Muay Thai, που είναι το εθνικό σπορ της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια εξήγησε στους διαγωνιζόμενους τη δοκιμασία.

Το ταλέντο τους στην εν λόγω πολεμική τέχνη έπρεπε να δείξουν και οι φιναλίστ, σπάζοντας με τα γάντια τους τα μπαλόνια του αντιπάλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι που θα είχε σώσει τα περισσότερα μπαλόνια, θα κέρδιζε το κόκκινο μενταγιόν. Αυτό ήταν, δίχως καμία έκπληξη, ο Κωνσταντίνος με τον Fipster, οι οποίοι τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, έχουν αποδείξει πως οι αγώνες επάθλου είναι το φόρτε τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.