ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η αμήχανη στιγμή που του έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα «Ευάγγελος Φατσέας»

«Μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε; Τι είναι αυτό τώρα;»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η αμήχανη στιγμή που του έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα «Ευάγγελος Φατσέας»

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, τον οποίο «κυνηγά» ακόμη ο ρόλος του Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς».

«Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σήμερα (27.12.2022) καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Και ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε ήταν πως κάποτε, μια εταιρία, του είχε κόψει τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας (όπως ήταν το όνομα του ρόλου του στο «Καφέ της Χαράς») και όχι στο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Μου έχουν κόψει τιμολόγιο από επίσημη εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας. Το είδα και είπα “μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε; Τι είναι αυτό τώρα;”. Και μου είπαν “μας συγχωρείτε” κλπ».

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε πως «δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα.

Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κλπ. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος.

Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος.

Και καμιά φορά πέφτουν και στην πατάτα να σου συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με το ρόλο. Και λες… μην κάνουμε σημείο αναφοράς το ρόλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.