ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γιωρίκας Πιλίδης για την «έκρηξη» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Η παραγωγή μου την είχε στημένη»

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου»

Γιωρίκας Πιλίδης για την «έκρηξη» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Η παραγωγή μου την είχε στημένη»

Για την πρόσφατη «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο γνωστός αθλητής της πάλης βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ συνομιλούσε με την Κατερίνα Καραβάτου.

Όπως εξήγησε, η έκρηξη αυτή προέκυψε, καθώς  είχε στο μυαλό του πως η παραγωγή της εκπομπής του την «έστησε». Βέβαια, έβγαλε «εκτός» την Κατερίνα Καραβάτου. 

Πρόσθεσε μάλιστα, πως έπεσε στην αντίληψή του ότι ένας από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά», ειπε αρχικά.

«Δεν γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες με αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ. Είναι συνεργάτης τους», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται πως ο αθλητής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες. Στον αέρα της εκπομπής βγήκε και η δικηγόρος του αθλητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η συζήτηση δεν είχε θετική κατάληξη. Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης ανέφερε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor καθώς και ότι όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκείνος αρνήθηκε. Παράλληλα, ανέφερε ότι μέχρι τώρα η Ομοσπονδία Πάλης έχει δώσει 150 χιλιάδες ευρώ για Ολυμπιακές προετοιμασίες και γιατρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.