ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

GNTM: Στην «αντεπίθεση» η Βίκυ Καγιά μετά το «κράξιμο» από Ε.Χριστοπούλου & Μ.Πατούλη – «Δεν κάνουμε bullying»

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει φέτος το reality μόδας

GNTM: Στην «αντεπίθεση» η Βίκυ Καγιά μετά το «κράξιμο» από Ε.Χριστοπούλου & Μ.Πατούλη – «Δεν κάνουμε bullying»

Στην… αντεπίθεση πέρασε η Βίκυ Καγιά απαντώντας στη σκληρή κριτική που έκαναν για το GNTM τόσο η Έλενα Χριστοπούλου, όσο και η Μαρίνα Πατούλη.

«Καλοσύνη της, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Και είναι δικαίωμά της να το λέει δημόσια. Από την άλλη δημιούργει πάρα πολλά συναισθήματα το GNTM. Για πάρα πολλούς λόγους. Και είναι όλα δεκτά. Εγώ δε θέλω να παίρνω μέρος σε αυτό. Την κ. Πατούλη δεν την ξέρω. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για κανέναν άνθρωπο», ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη η Βίκυ Καγιά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε γενικά το reality μόδας χαρακτηρίζοντάς το «τηλεοπτικό σκουπίδι».

«Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Και δε θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κυρία Σ.Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε. Καλή επιτυχία να έχουν. Όμως δεν μπορεί να δείχνουν λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός, αν είχα κόρη, με τίποτα δε θα επέτρεπα στο παιδί μου ή στα παιδιά μου να εκτεθούν σε αυτά τα σκουπίδια», είπε, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της η Μαρίνα Πατούλη.

Από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν έκρυψε την αντίρρησή της με όσα έγιναν στις auditions.

«Δεν είδα το παιχνίδι χθες αλλά από το βίντεο με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου και συνέχισε: «Στη δική μας τη δουλειά ένα κορίτσι που έρχεται μπροστά, 18 χρονών, το οποίο είναι άπειρο και έρχεται να το βοηθήσουμε, όχι να του κάνουμε αυτό το bullying στην τηλεόραση. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Ποιος το άφησε να γίνει αυτό; Γιατί βλέπω ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Και βλέπω τον Γ.Καράβα, τον οποίο αντιλαμβάνομαι τηλεοπτικά, ο οποίος μετά από αυτόν τον οχετό, σκύβει το κεφάλι. Και εγώ έτσι θα έκανα στη θέση του. Είναι άλλο η τηλεόραση και άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι και οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».

«Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying», σημείωσε η Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας αυτή τη φορά τις δηλώσεις της Ε.Χριστοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε και να καταδικάσουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να το υπονοεί αυτό. Εμείς το αντίθετο κάνουμε, όχι αυτό. Στην τηλεόραση ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Το έχω πια δεχτεί, απλά μετά από τόσα χρόνια δε το αφήνω να μου αλλάξει την ενέργεια», πρόσθεσε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.