ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μάθετε τι είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για την κατάθλιψη του και πώς την ξεπέρασε

Μίλησε ειλικρινά για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του

Μάθετε τι είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για την κατάθλιψη του και πώς την ξεπέρασε

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό πώς ξεπέρασε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Στη σειρά «Αστροφεγγιά», την πρώτη έγχρωμη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που προβαλλόταν το 1980, όπου και πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, μίλησε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Όπως λέει δεν είχε κανένα θέμα με την αναγνωρισιμότητα. «Κυκλοφορούσα με το τρόλεϊ πριν και μετά την «Αστροφεγγιά». Κανένας δεν σου έδινε σημασία, έλεγαν “α, το παιδί που παίζει στην “Αστροφεγγιά”» θυμάται.

Αναφέρει επίσης πως η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» στην οποία επίσης πρωταγωνίστησε, αποτελεί μια δουλειά που ξεχωρίζει. «Όλοι όσοι συμμετείχαμε στον “Σιωπηλό Δρόμο” ήμασταν ευχαριστημένοι» προσθέτει.

Μιλώντας επίσης για την πετυχημένη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποκαλύπτει πως του είχαν προτείνει αρχικά να κάνει τον ρομαντικό γιατρό, ωστόσο αρνήθηκε και ζήτησε να κάνει τον ρόλο του «Ακάλυπτου».

«Συζητήθηκε να γίνει ένα remake της σειράς, αλλά μου φάνηκε ότι ήταν “περσινά ξινά σταφύλια”» λέει χαρακτηριστικά και δηλώνει πως θα έκανε ένα remake μόνο στην περίπτωση ενός καλού σεναρίου, όπως τα πρώτα της σειράς.

Κατόπιν, δηλώνει πως θα παρουσίαζε ξανά τηλεπαιχνίδι. «Είναι καλή δουλειά, δουλεύεις λίγο και δεν επενδύεις ψυχικά» συμπληρώνει.

Σε ό,τι αφορά την περίοδο που διεγνώσθη με κατάθλιψη, αναφέρει πως είναι μια φάση που όλα τα βλέπεις μαύρα και έχεις ενοχές. «Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακο και ψυχίατρο» αποκαλύπτει.

Σχετικά με το ελληνικό #metoo λέει πως ο ίδιος δεν έχει συνεργαστεί με ανθρώπους που κατηγορούνται για κακοποίηση.

«Είχαν πέσει στην αντίληψή μου κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτό που ξεκίνησε η Ζέτα Δούκα βοήθησε και άλλους ανθρώπους να μιλήσουν για πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε» δηλώνει και προσθέτει πως όλο αυτό με το metoo «ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.