ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Π.Δημάκης αποκαλύπτει: Γιατί επέλεξε το ψευδώνυμο «Γεράκι» στο The Chase

Τι είπε ο Πάνος Δημάκης

Ο Π.Δημάκης αποκαλύπτει: Γιατί επέλεξε το ψευδώνυμο «Γεράκι» στο The Chase

Για το τηλεπαιχνίδι Chase αλλά και τον δικό του ρόλο σε αυτό μίλησε ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς «Γεράκι».

Μιλώντας στη Real Life μιλά για το αν έχει αλλάξει η ζωή του μετά την τηλεόραση αλλά και πως επέλεξε το ψευδώνυμο που τον ακολουθεί στο τηλεπαιχνίδι.

Για το ψευδώνυμό του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν βρισκόμουν στα μέσα της διαδικασίας επιλογής, σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να τους προτείνω κάτι εγώ. Σκέφτοκα ένα ζώο που είναι εύστροφο, γρήγορο και αρπακτικό που του αρέσει ο ανταγωνισμός και όχι αναγκαστικά η νίκη. Επίσης, μου άρεσε πολύ, γιατί δεν έχει την υπεροψία του αρπακτικού. Τους είπα αστειευόμενος πως η μύτη του μοιάζει με την γαμψή μου μύτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αν έχει αλλάξει η ζωή του μετά την τηλεόραση, σημειώνει: «Αν με ρωτάγατε μέχρι πριν από δύο μήνες, θα σας έλεγα καθόλου. Τώρα όμως που κάνω τις παρουσιάσεις για το δεύτερο μου βιβλίο που κυκλοφόρησε θα σας απαντήσω πως έχει επηρεαστεί. Όλο αυτό το βλέπω, με έναν παιδικό ενθουσιασμό. Το βιώνω σαν μικρό παιδί και είμαι πολύ χαρούμενος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.