Survivor: H πρώτη ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της (φωτο)

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω, έγραψε στο μήνυμά της

Survivor: H πρώτη ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της (φωτο)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου χθες το βράδυ επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από πέντε μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

Η 25χρονη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό. Η Βρισηίδα μετά την αποχώρησή της πήρε το κινητό της στα χέρια της και επέστρεψε ξανά στα social media και το Instagram! Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μιλώντας για την εμπειρία της στο Survivor.

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωής που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος. Η συμβουλή μου; Never give up!» , έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε τις φωτογραφίες με τις οποίες συνόδεψε την ανάρτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Vrisi
Vrisi1
Vrisi2
Vrisi3
Vrisi4
Vrisi5
Vrisi7
Vrisi8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.