ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις – Η οικειοθελής αποχώρηση που διαλύει τις δύο ομάδες

Το Σάββατο οι εξελίξεις

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις – Η οικειοθελής αποχώρηση που διαλύει τις δύο ομάδες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, καθώς μια οικειοθελής αποχώρηση το Σάββατο αναμένεται να ταράξει τα νερά.

Η Κόκκινη ομάδα βρίσκεται υπό διάλυση τις τελευταίες ημέρες και σύντομα θα μείνει… χωρίς παίκτες.

Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος αποβλήθηκε από το ριάλιτι λόγω της επίθεσής του στον Τάκη Καραγκούνια, ενώ η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος, σύμφωνα με τα spoilers θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ομως υπάρχει και συνέχεια, καθώς θα δούμε την Ναυσικά να αποχωρεί από το Survivor στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το dessou.gr η Ναυσικά αποχώρησε πριν από λίγες ώρες από το Survivor και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, επικαλούμενη στην παραγωγή προσωπικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Νέες ομάδες

Η διάλυση της Κόκκινης ομάδας είναι γεγονός και η παραγωγή του Survivor θα προχωρήσει σε νέα μίξη των παικτών, διαλύοντας και τις δύο ομάδες και σχηματίζοντας δύο νέες.

Το ποιος πάει σε ποια ομάδα είναι κάτι που ακόμα δεν το ξέρει κανένας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, όμως, πρέπει να θεωρείται πως το ισχυρό (αγωνιστικά) δίδυμο Σοϊλέδη – Ταλάντσεβ θα σπάσει…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.