ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor : Αυτή είναι η ομάδα πού κερδίζει το έπαθλο του φαγητού (βίντεο)

Το ενδιαφέρον εκτοξεύεται, αφού με τη νέα τους σύνθεση οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν ένα νέο μαραθώνιο επιβίωσης

Survivor : Αυτή είναι η ομάδα πού κερδίζει το έπαθλο του φαγητού (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού για την ομάδα των Κόκκινων και των Μπλε.

Όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον εκτοξεύεται, αφού με τη νέα τους σύνθεση οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν ένα νέο μαραθώνιο επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Ως εκ τούτου ξεκινά και μια νέα διαδικασία αναμετρήσεων, διαγράφοντας το έως τώρα ιστορικό, αφού οι ισορροπίες και η δυναμικότητα των αντιπάλων θα κριθούν ξανά από το μηδέν.

Δείτε το σημερινό (19/03) trailer:

Ποιοι κατακτούν, λοιπόν, το πρώτο έπαθλο φαγητού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μπλε είναι οι νικητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατακτούν τη νίκη, απολαμβάνουν το πρώτο έπαθλο φαγητού και με γεμάτα στομάχια θα μπουν στη μάχη για την κατάκτηση των ασυλιών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.