Η Σ.Ανδρεάδου έβγαλε υποψήφια προς αποχώριση την Σ.Αβραμάκη και έφερε τα πάνω κάτω στο Survivor

Ένταση υπήρξε στην Μπλε ομάδα και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς έχασαν και το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας και κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο μέλη της ομάδας τους. 

Υπενθυμίζουμε πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Τελικά οι παίκτες, ενώ όλοι περίμεναν πως θα ψήφιζαν τον Κωνσταντίνο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ψήφισαν τη Βρισηίδα.

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Στέλλα η οποία δεν μάσησε τα λόγια της. Η Στέλλα, που είχε την ατομική ασυλία, ενοχλήθηκε και εξήγησε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε αυτό το «βρώμικο παιχνίδι». Ετσι έδωσε τη Σοφιάνα ως τρίτη υποψήφια.

«Στην πρώτη ψηφοφορία, με έπιασαν πολλοί για να ψηφίσω τον Τάκη, επειδή οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλη ένταση με τον Τάκη. Εγώ θεώρησα πιο φρόνιμο να ψηφίσω τον πιο αδύναμο αγωνιστικά που στην παρούσα φάση είναι ο Κωνσταντίνος. Και δεν επηρεάστηκα από κανέναν συμπαίκτη μου για την απόφασή μου. Θεώρησα ότι είναι σωστή και δίκαιη. Σήμερα, περίμενα να δω το όνομα του Κωνσταντίνου και προς έκπληξή μου, βλέπω της Βρισηίδας, που το θεωρώ κάτι άδικο, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο αδύναμος στην ομάδα μας. Θέλω πάντα να ψηφίζω αγωνιστικά. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο τον πιο αδύναμο κρίκο, αλλά δεν μπορώ να παίξω αυτό το βρώμικο παιχνίδι που γίνεται αυτήν τη στιγμή.

Δεν πρόκειται να δώσω τον Κωνσταντίνο, γιατί το θεωρώ τεράστια αδικία που η Βρισηίδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον τάκο από τη δεύτερη ψηφοφορία προς αποχώρηση. Περίμενα η ομάδα μου να ψηφίσει αγωνιστικά. Δεν το έκανε. Εγώ με την ατομική ασυλία θα αναγκαστώ να ψηφίσω τη Σοφιάνα», είπε η Στέλλα με το Twitter να την αποθεώνει.

Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor 2022: Δείτε τα σχόλια του Twitter για τη Στέλλα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS: