ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το επικό σαρδάμ της Ε.Βουλγαράκη στο «Πρωινό»: «Τα είχε ο Mente Fuerte με τη Μαρία Κορινθίου;»

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Βουλγαράκη αναρωτήθηκε αν η Μαρία Σολωμού έχει σχέση με τον Mente Fuerte

Το επικό σαρδάμ της Ε.Βουλγαράκη στο «Πρωινό»: «Τα είχε ο Mente Fuerte με τη Μαρία Κορινθίου;»

Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε ένα επικό σαρδάμ και προκάλεσε αμηχανία στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό».

Παρουσιάζοντας ένα θέμα σχετικά με τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte, η Ελένη Βουλγαράκη μπέρδεψε τα ονόματα και αναφέρθηκε σε άλλη Μαρία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Βουλγαράκη αναρωτήθηκε αν η Μαρία Σολωμού έχει σχέση με τον Mente Fuerte. Προσπαθώντας να παρουσιάσει το θέμα της, έγινε η παρακάτω στιχομυθία:

Ελένη Βουλγαράκη: Μας μίλησε ο Mente Fuerte. Είχε ακουστεί ότι θα είναι στην επιτροπή του Fame Story και μιλάει για πρώτη φορά για αυτό. Αν είχε τελικά πρόταση ή αν δεν είχε, τι έγινε τελικά με αυτό το show εν πάσει περιπτώσει.

Γιώργος Λιάγκας: Τα έχει ακόμα με τη Μαρία Σολωμού;

Ελένη Βουλγαράκη: Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ: τι σχέση έχει με τη Μαρία Κορινθίου τελικά;

Γιώργος Λιάγκας: Με τη Μαρία Κορινθίου; Τα είχε με τη Μαρία Κορινθίου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελένη Βουλγαράκη: Με τη Μαρία Σολωμού. Συγγνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.