Βίκυ Καγιά: Πιο σέξι από ποτέ – Ποζάρει και πατάει με το πόδι της τον Τάσο Σοφρωνίου!

Δείτε την φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM

Βίκυ Καγιά: Πιο σέξι από ποτέ – Ποζάρει και πατάει με το πόδι της τον Τάσο Σοφρωνίου!

Η Βίκυ Καγιά έκανε την πρώτη δημοσίευση από τα παρασκήνια του GNTM που πρόκειται να προβληθεί στις τηλεοπτικές οθόνες του κοινού με τη νέα σεζόν. 

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μετά από μία σεζόν αποχής από τον διαγωνισμό μοντέλων για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Dancing with the Stars», επανήλθε στο πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να είναι εντελώς ανανεωμένο.

Ποζάροντας στο φακό η ίδια απαθανατίστηκε να πατάει με το πόδι της τον νέο κριτή του ριάλιτι και ενδυματολόγο, Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του ένα κουτί με γλυκά. Την εικόνα δημοσίευσε στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Τι είπες;» με μερικά emoji να συνοδεύουν την ατάκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.