ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ευρώπη των Εθνών, επέστρεψε!

Το πάθος τους θα είναι τονισμένο: Τα 6 ζώδια που θα είναι τυχερά στα ερωτικά τους τον Μάρτιο

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16/3 φέρνοντας τύχη στον ερωτικό τομέα ιδιαίτερα στα ζώδια της φωτιάς

Το πάθος τους θα είναι τονισμένο: Τα 6 ζώδια που θα είναι τυχερά στα ερωτικά τους τον Μάρτιο

O Μάρτιος από κάθε άποψη είναι ο πιο σημαντικός μήνας του 2023 καθώς θα έχουμε τρεις τρανταχτές πλανητικές αλλαγές Κρόνου, Πλούτωνα και Άρη.

Επίσης, η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαρτίου φέρνοντας τύχη στον ερωτικό τομέα, ιδιαίτερα στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγούς).

Πέρα όμως από όλα αυτά, ο Μάρτιος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός στον αισθηματικό τομέα για 6 ζώδια. Το πάθος τους θα είναι τονισμένο και αυτό θα κάνει τη διαφορά στα αισθηματικά τους.

Τα 6 ζώδια που θα έχουν τύχη στον έρωτα τον Μάρτιο του 2023

Κριός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Μαρτίου, απογειώνοντας την ερωτική ενέργειά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε το πώς νιώθετε.

Ταύρος

Ο Μάρτιος για τους Ταύρους θα είναι καλύτερος από τον Φεβρουάριο. Θα έχουν περισσότερη εύνοια στα αισθηματικά τους και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων στην προσωπική τους ζωή.

Ζυγός

Ο Μάρτιος για τους Ζυγούς θα είναι πολύ τυχερός για τις σχέσεις τους. Έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν σημαντικές γνωριμίες ή και να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση της σχέσης.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος για τους Σκορπιούς είναι επιτέλους μία καλή περίοδος για την αισθηματική τους ζωή. Στις 16 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και από αυτή την θέση θα επηρεάσει άμεσα τον τομέα των σχέσεων του Σκορπιού, επομένως η συντροφικότητα και δέσμευση γίνεται πιο ουσιαστική. Ο έρωτας, το φλερτ και η διασκέδαση, θα τα φωτίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Τοξότης

Η διάθεση είναι ανεβασμένοι και οι Τοξότες έχουν όρεξη για διασκέδαση, φλερτ, ταξίδια και κοινωνική ζωή. Γενικότερα ο Μάρτιος για τους Τοξότες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός στα ερωτικά με περισσότερη τύχη αλλά και ευκαιρίες να διασκεδάσετε περισσότερο.

Αιγόκερως

Μέχρι τις 16 Μαρτίου που η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Δία είναι ένα τυχερό διάστημα για τους Αιγόκερως να αναζωογονηθεί η σχέση τους. Ο νέος μήνας θα κάνει τους Αιγόκερους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους με τα προσωπικά τους να είναι σε πολύ θετική κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.