ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το τερμάτισε η Σακίρα: Τα έβαλε και με τα πεθερικά της – Έστησε μια «μάγισσα» στο μπαλκόνι που βλέπει σπίτι τους

Το σπίτι της Σακίρα συνδέεται σε κάποια σημεία με αυτό των πρώην πεθερικών της

Το τερμάτισε η Σακίρα: Τα έβαλε και με τα πεθερικά της – Έστησε μια «μάγισσα» στο μπαλκόνι που βλέπει σπίτι τους

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει το ξεκατίνιασμα της Σακίρα με τον πρώην της Ζεράρ Πικέ λόγω της απιστίας του.

Τι κι να το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια τον περασμένο Ιούνιο, τον φιλικό χωρισμό του, η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί να συγχωρήσει και να ξεπεράσει από ότι φαίνεται με τίποτα την απιστία του επί 11 χρόνια συντρόφου της και πατέρα των δύο παιδιών της.

Μετά το νέο της τραγούδι το οποίο ξεκάθαρα «καρφώνει» τον πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια τα έβαλε και με τα πεθερικά της.

Τα ισπανικά μέσα τώρα αναφέρουν πως η Σακίρα έχει αρχίσει να χτίζει έναν τοίχο προκειμένου να χωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της, η οποία, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, έχει καλοδεχτεί την νέα κοπέλα του γιου της.

Το σπίτι της Σακίρα συνδέεται σε κάποια σημεία με αυτό των πρώην πεθερικών της και η ίδια επιδιώκει να τα χωρίσει, γράφει η Marca.

Έστησε κούκλα – μάγισσα στο μπαλκόνι της

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έστησε και μια κούκλα – μάγισσα σε πραγματικό μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού της, γυρνώντας την να κοιτάζει προς την πλευρά του σπιτιού των πεθερικών της. Παράλληλα, φέρεται να έβαλε το νέο της κομμάτι να παίζει στη διαπασών, μην τυχόν και δεν το έχει ακούσει η πεθερά της.

Οι χρήστες του Twitter έχουν σπεύσει να σχολιάσουν τόσο το νέο τραγούδι της Σακίρα, το οποίο της έχει αποφέρει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια, όσο και την τρομακτική μάγισσα, την οποία έχει βάλει στο μπαλκόνι της, με πολλούς να την αποκαλούν «μικροπρεπή βασίλισσα».

Ένας χρήστης έγραψε: «Δεν αντέχω τα κουτσομπολιά των διασημοτήτων, αλλά ζω γι’ αυτή τη μάχη Σακίρα – Πικέ» με έναν άλλον να προσθέτει:

«Η Σακίρα έχει βάλει μια κούκλα μάγισσα στο μπαλκόνι που βλέπει στο σπίτι της πεθεράς της; Συνέχισε κορίτσι μου!».

Ένας τρίτος σχολίασε: «Κάτι πολύ κακό πρέπει να έχει συμβεί εκτός από την απιστία, με την Σακίρα να είναι σούπερ άμεση απέναντί τους, τη μάγισσα και το τραγούδι με τη φωνή τέρμα. Αναρωτιέμαι τι να της έχουν κάνει», με έναν ακόμη να προσθέτει:

«Η Σακίρα βγάζει το τραγούδι που εκθέτει τον πρώην σύντροφό της Πικέ σε επανάληψη και έβαλε μια μάγισσα στο μπαλκόνι της για κάποιο λόγο».

Ένας άλλος αστειεύτηκε: «Αν η Σακίρα θελήσει ποτέ μια πραγματική μάγισσα να βρίσκεται στον μπαλκόνι της για να την πέσει στα πρώην πεθερικά της, μπορεί να με καλέσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.