ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζέιμς Μποντ: Στο «σφυρί» η θρυλική Άστον Μάρτιν και άλλα αντικείμενα

Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Τζέιμς Μποντ: Στο «σφυρί» η θρυλική Άστον Μάρτιν και άλλα αντικείμενα

Τα gadgets του Τζέιμς Μποντ, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού ταχύπλοου του κατασκόπου, πρόκειται να βγουν στο σφυρί για πρώτη φορά. 

Στη δημοπρασία «60 χρόνια Μποντ» του οίκου Christie’s, η οποία εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 5 εκατομμύρια λίρες, θα βγουν στο σφυρί gadgets, που κρατούσαν κρυμμένα σε αποθήκες οι παραγωγοί του Μποντ. Αυτοκίνητα Aston Martin, σκάφη, μοτοσικλέτες, κοστούμια και φορέματα, ακριβά ρολόγια, τα οποία εμφανίζονται στις εμβληματικές ταινίες μπορούν να γίνουν δικά σας.

Τα αντικείμενα περιλαμβάνουν, επίσης, ένα σετ παπιγιόν αξίας 7.000 λιρών που φορούσε ο Ντάνιελ Κρεγκ και ένα σμόκιν αξίας 10.000 λιρών που φορούσε ο Τίμοθι Ντάλτον στην ταινία «A License To Kill». Το ταχύπλοο βρισκόταν σε αποθήκη τα τελευταία 20 χρόνια, αφού εμφανίστηκε στην ταινία «Ο κόσμος δεν είναι αρκετός», με τον Πιρς Μπρόσναν.

Ο Adrian Hume-Sayer, επικεφαλής πωλήσεων και διευθυντής εικονικών συλλογών στον οίκο Christie’s, δήλωσε στην Telegraph: «Ουσιαστικά, το ταχύπλοο σκάφος βγήκε από τον Τάμεση μετά τα γυρίσματα και έκτοτε βρίσκεται σε αποθήκη. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί». Η ηλεκτρονική πώληση ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την «Ημέρα του Τζέιμς Μποντ», στις 5 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.