Ισραηλινά α/α, Predator και CVC είναι το ίδιο πράγμα…

Δεν έχετε κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; – Κανένα πρόβλημα: Αυτή είναι η έξυπνη λύση που βρήκαν οι Ιάπωνες για δροσιά

Θα εξοικονομήσετε και χρήματα

Δεν έχετε κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; – Κανένα πρόβλημα: Αυτή είναι η έξυπνη λύση που βρήκαν οι Ιάπωνες για δροσιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες δυσκολεύουν τον ύπνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πολλοί αναζητούν λύσεις πέρα από τα κλιματιστικά και τους ανεμιστήρες, που συχνά αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος και προκαλούν ενοχλήσεις όπως ξηρότητα ή θόρυβο.

Μια απλή ιαπωνική τεχνική κερδίζει ξανά δημοτικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και προτείνει τη χρήση παγωμένων υφασμάτων πριν από την κατάκλιση.

Η διαδικασία είναι εύκολη: ένα λεπτό σεντόνι, μαξιλαροθήκη ή ρούχο τοποθετείται σε σακούλα και μπαίνει στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα.

Όταν χρησιμοποιηθεί, προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς και βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί ευκολότερα στις συνθήκες ύπνου.

Η μέθοδος δεν αντικαθιστά πλήρως τα συστήματα ψύξης, όμως αποτελεί μια οικονομική και οικολογική επιλογή.

Δεν καταναλώνει ενέργεια, δεν δημιουργεί θόρυβο και μπορεί να προσφέρει ανακούφιση τις ιδιαίτερα ζεστές νύχτες.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ