ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μύκονος: Α.Ουάρντα και Κ.Σπυροπούλου μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και… ανταλλάσσουν καρδούλες (φώτο)

Μύκονος: Α.Ουάρντα και Κ.Σπυροπούλου μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και… ανταλλάσσουν καρδούλες (φώτο)

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντ και η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκονται στη Μύκονο για τις διακοπές τους, μάλιστα διαμένουν και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Σχεδόν μαζί κάνουν διακοπές ο Αμρ Ουάρντα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Αιγύπτιος μέσος του ΠΑΟΚ κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο και γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του «δικεφάλου».

https://www.instagram.com/p/CDCB-xwjD-A

Στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο που μένει όμως στο «νησί των ανέμων» είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CDEkNOUh5Oi

Οι δυο τους είτε είναι γνωστοί απο πριν, είτε γνωρίστηκαν εκεί, όπως «μαρτυρούν» τα σχόλια που κάνουν στο Instagram.

Ο Ουάρντα λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου, με την γνωστή παρουσιάστρια να του βάζει καρδούλα και τον διεθνή άσο να απαντάει με άλλες δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.