ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μύκονος: Αστυνομικός προειδοποιούσε επιχειρηματίες για ελέγχους – Τον «τσάκωσαν» με 25.000 ευρώ σε μετρητά

Στο σπίτι του αστυνομικού εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό

Μύκονος: Αστυνομικός προειδοποιούσε επιχειρηματίες για ελέγχους – Τον «τσάκωσαν» με 25.000 ευρώ σε μετρητά

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις σχέσεις τις σχέσεις των επιχειρηματιών της Μυκόνου με αστυνομικούς που φέρεται να… «έκαναν τα στραβά μάτια» για διάφορες παραβιάσεις της νομοθεσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αποσπασμένο Αρχιφύλακα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και χρόνια στη Μύκονο και φέρεται να ειδοποιούσε επιχειρηματίες έναντι αμοιβής για τους  πολεοδομικούς ελέγχους.

Ο αρχιφύλακας είχε αναλάβει καθήκοντα ελέγχων στα κλιμάκια που πραγματοποιούσαν έρευνα για πολεοδομικές αυθαιρεσίες και σύμφωνα με πηγές έχει ήδη κληθεί να δώσει κατάθεση.

Μάλιστα, μετά από έρευνα αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στο σπίτι του, εντοπίστηκε το ποσό των 25.000 ευρώ σε μετρητά, με τις αρχές να εκτιμούν ότι προέρχονται από την παράνομη δράση του. Από πλευράς του ο ίδιος ο αστυνομικός επιχείρησε να δικαιολογήσει το μεγάλο χρηματικό ποσό, υποστηρίζοντας ότι ανήκει σε συγγενή του ο οποίος τροφοδοτεί καταστήματα με ναργιλέδες στη Μύκονο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega, στο κινητό του το οποίο έχει κατασχεθεί, εντοπίστηκαν γραπτά μηνύματα προς επιχειρηματίες, τους οποίους ενημέρωνε για το πότε θα κάνει έλεγχο το κλιμάκιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του επίορκου αστυνομικού έχει σχηματιστεί δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.