ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος: Δέκα συλλήψεις για αυθαίρετη κατασκευή στον Άγιο Στέφανο – Κατασχέθηκαν μηχανήματα και οικοδομικά υλικά

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο πολιτικοί μηχανικοί, που επέβλεπαν τις εργασίες

Μύκονος: Δέκα συλλήψεις για αυθαίρετη κατασκευή στον Άγιο Στέφανο – Κατασχέθηκαν μηχανήματα και οικοδομικά υλικά

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, έδωσε εντολή να συλληφθούν ακόμη δέκα άτομα για αυθαίρετη κατασκευή στην περιοχή Αγίου Στεφάνου, Μυκόνου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο πολιτικοί μηχανικοί, που επέβλεπαν τις εργασίες.

Είναι ασύνηθες σε υποθέσεις αυθαιρέτων να συλλαμβάνονται και οι πολιτικοί μηχανικοί και να οδηγούνται στο Αυτόφωρο, όπως συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου παραμένουν κρατούμενοι στο ΑΤ Μυκόνου μαζί με τους οκτώ εργάτες.

Όλοι μαζί, θα οδηγηθούν αύριο στο Αυτόφωρο δικαστήριο της Σύρου.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσόρμπατζόγλου επιχειρεί να στείλει «μήνυμα» ότι, παραμένει ανυποχώρητος στην επιχείρηση – νομιμότητα στη Μύκονο, που του ανατέθηκε με παραγγελία του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, γι’ αυτό και έδωσε εντολή στους αστυνομικούς, να συλλάβουν όλους όσους ήταν παρόντες στην αυθαίρετη κατασκευή, που αφορούσε εργασίες επέκτασης σε ένα ακόμη γνωστό μαγαζί στο νησί των Ανέμων, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Η νέα υπόθεση οικοδομικής αυθαιρεσίας στη Μύκονο, είχε αποτέλεσμα, εκτός από τις δέκα συλλήψεις, να κατασχεθούν μηχανήματα και οικοδομικά υλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.