ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Mύκονος: Πλημμύρες και υδροστρόβιλος στο νησί των ανέμων (βίντεο)

Καταστηματάρχες, ντόπιοι, ξένοι και Έλληνες τουρίστες παρακολούθησαν συγκλονισμένοι τα σοκάκια στη χώρα να πλημμυρίζουν

Mύκονος: Πλημμύρες και υδροστρόβιλος στο νησί των ανέμων (βίντεο)

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και την Μύκονο με πλημμύρες και υδροστρόβιλους όπως δέιχνουν συγκλονιστικά πλάνα.

Ένα ξαφνικό και άσχημο διάλειμμα, από το σκηνικό διασκέδασης, χλιδής και κοσμικότητας κάνει το νησί των ανέμων καθώς η σφοδρή κακοκαιρία σταμάτησε τα πάντα.

Καταστηματάρχες, ντόπιοι, ξένοι και Έλληνες τουρίστες παρακολούθησαν συγκλονισμένοι τα σοκάκια στη χώρα να πλημμυρίζουν, ενώ ισχυρές καταιγίδες κατέκλυσαν το νησί.

Αλλά ο καιρός φύλαξε μία ακόμα «έκπληξη» με έναν τρομακτικό υδροστρόβιλο ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή του Καλαφάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας θα ταλαιπωρήσει αρκετές περιοχές στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.